S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.

KONTAKTNÁ OSOBA

Mgr. Michal Magic
tel: +421917277858
info@previnarov.sk

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 120,00 EUR

TOVAR V AKCII


Enzýmy

Široký výber enzýmov na ošetrenie rmutu, muštu a ovocných kvasov

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Trenolin Super DF 10g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Super DF - pektolytický enzým na zvýšenie výlisnosti bielych odrôd a k odkalovaniu muštov. Silná pektolytická aktivita enzýmu umožňuje vyššiu výťažnosť šťavy z hrozna hlavne u ťažko lisovateľných odrôd a zvýšenie podielu samotoku a kapacity lisovacieho zariadenia. Zabezpečuje výrazne lepšie číriacie a filtračné vlastnosti nápojov. Hlavné oblasti použitia: Zvýšenie podielu samotoku
naša cena 2,20 EUR

novinka


Trenolin Super DF 50g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Super DF - pektolytický enzým na zvýšenie výlisnosti bielych odrôd a k odkalovaniu muštov. Silná pektolytická aktivita enzýmu umožňuje vyššiu výťažnosť šťavy z hrozna hlavne u ťažko lisovateľných odrôd a zvýšenie podielu samotoku a kapacity lisovacieho zariadenia. Zabezpečuje výrazne lepšie číriacie a filtračné vlastnosti nápojov. Hlavné oblasti použitia: Zvýšenie podielu samotoku
naša cena 5,15 EUR

novinka


Trenolin Super DF 1kg
Pektolytický enzým
TRENOLIN Super DF - pektolytický enzým na zvýšenie výlisnosti bielych odrôd a k odkalovaniu muštov. Silná pektolytická aktivita enzýmu umožňuje vyššiu výťažnosť šťavy z hrozna hlavne u ťažko lisovateľných odrôd a zvýšenie podielu samotoku a kapacity lisovacieho zariadenia. Zabezpečuje výrazne lepšie číriacie a filtračné vlastnosti nápojov. Hlavné oblasti použitia: Zvýšenie podielu samotoku
naša cena 63,00 EUR



Trenolin Rot DF 50g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Rot DF - pektolytický enzým na prípravu červených vín a na prípravu vysoko buketných bielych vín. Popri zlepšenej výlisnosti hrá hlavnú úlohu výťažnosť farbív pri jeho nasadení. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna modrých odrôd a tiež podporuje uvoľňovanie aromatických látok u bielych odrôd. Je ideálny aj na výrobu ružových vín. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do
naša cena 2,20 EUR



Trenolin Rot DF 1kg
Pektolytický enzým
TRENOLIN Rot DF - pektolytický enzým na prípravu červených vín a na prípravu vysoko buketných bielych vín. Popri zlepšenej výlisnosti hrá hlavnú úlohu výťažnosť farbív pri jeho nasadení. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna modrých odrôd a tiež podporuje uvoľňovanie aromatických látok u bielych odrôd. Je ideálny aj na výrobu ružových vín. Použitie a dávkovanie: Pridáva sa priamo do
naša cena 23,50 EUR



Trenolin Rouge DF 10g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov. Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov
naša cena 1,89 EUR



Trenolin Rouge DF 50g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov. Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov
naša cena 8,10 EUR



Trenolin Rouge DF 1kg
Pektolytický enzým
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín. Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov. Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov
naša cena 107,00 EUR



Trenolin Bouquet Plus 10g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Bukett DF - pektolytický enzým na uvoľnenie arómy z krozna, muštu a v dokvášajúcom víne. Určený na odbúranie pektínu v rmute a mušte. Okrem toho sa vyznačuje betaglukozidázovou aktivitou, pomocou ktorej sa uvoľňujú do vína špecifické viazané aromatické komponenty (terpény). Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a
naša cena 2,45 EUR



Trenolin Bouquet Plus 50g
Pektolytický enzým
TRENOLIN Bukett DF - pektolytický enzým na uvoľnenie arómy z krozna, muštu a v dokvášajúcom víne. Určený na odbúranie pektínu v rmute a mušte. Okrem toho sa vyznačuje betaglukozidázovou aktivitou, pomocou ktorej sa uvoľňujú do vína špecifické viazané aromatické komponenty (terpény). Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a
naša cena 10,50 EUR



Trenolin Bouquet Plus 1kg
Pektolytický enzým
TRENOLIN Bukett DF - pektolytický enzým na uvoľnenie arómy z krozna, muštu a v dokvášajúcom víne. Určený na odbúranie pektínu v rmute a mušte. Okrem toho sa vyznačuje betaglukozidázovou aktivitou, pomocou ktorej sa uvoľňujú do vína špecifické viazané aromatické komponenty (terpény). Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a
naša cena 153,00 EUR



Distizym FM 50 g
Enzým na optimálne ošetrenie ovocných kvasov
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. DISTIZYM FM je kvapalný pektolytický enzým na optimálne ošetrenie rmutu z bobuľového a kôstkového ovocia, určeného na destiláciu. CIEĽ POUŽITIA: Rýchle odbúranie všetkých pektínových látok, a s tým spojené včasné skvapalnenie rmutu. Lepšia čerpateľnosť rmutu. Ľahké rozkvasenie a lepšie
naša cena 2,15 EUR



Distizym FM 1kg
Enzým na optimálne ošetrenie ovocných kvasov
Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov a optimálny rozklad kvasu. DISTIZYM FM je kvapalný pektolytický enzým na optimálne ošetrenie rmutu z bobuľového a kôstkového ovocia, určeného na destiláciu. CIEĽ POUŽITIA: Rýchle odbúranie všetkých pektínových látok, a s tým spojené včasné skvapalnenie rmutu. Lepšia čerpateľnosť rmutu. Ľahké rozkvasenie a lepšie
naša cena 28,10 EUR



PH-Senker 1kg
Zníženie pH v ovocných kvasoch
pH Senker je kvapalná kombinácia kyselín k okysleniu kvasov z ovocia.  Použitie: Zníženie pH hodnôt kvasov na pH 3,0 – 3,5 Potlačenie nežiadúcich mikroorganizmov, ako sú baktérie octového, mliečneho a maslového kvasenia – infekčná ochrana Podpora čistého prekvášania Optimalizácia vývoja ovocných aróm a buketných látok Prípravok pH Senker chráni kvas pred bakteriálnymi infekciami. Vyvarujeme sa tak
naša cena 6,80 EUR

novinka

MTQwNGI1