S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.

KONTAKTNÁ OSOBA

Mgr. Michal Magic
tel: +421917277858
info@previnarov.sk

NAJPREDÁVANEJŠÍ


Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Sírenie a stabilizácia

Sírenie a stabilizácia vína

Sírenie vína a dezinfekcia priestorov a sudov za pomoci roztoku oxidu siričitého a sírnych knôtov. Stabilizácia vína

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Kyselina citrónová má veľké využitie. V potravinárstve je to predovšetkým vďaka schopnosti regulovať kyslosť a zásaditosť produktov. Taktiež zabraňuje rastu baktérií, kvasiniek a plesní, preto sa používa aj ako konzervant. Odstraňuje vodný kamen, nezapácha. Je vhodná na umývanie nerezových nádob - 2% vodným roztokom kyseliny citrónovej Konzervácia a dochutenie ovocných štiav, džemov, sirupov a
naša cena 8,60 EUR



Kyselina citrónová má veľké využitie. V potravinárstve je to predovšetkým vďaka schopnosti regulovať kyslosť a zásaditosť produktov. Taktiež zabraňuje rastu baktérií, kvasiniek a plesní, preto sa používa aj ako konzervant. Odstraňuje vodný kamen, nezapácha. Je vhodná na umývanie nerezových nádob - 2% vodným roztokom kyseliny citrónovej Konzervácia a dochutenie ovocných štiav, džemov, sirupov a
naša cena 3,25 EUR



Kyselina citrónová má veľké využitie. V potravinárstve je to predovšetkým vďaka schopnosti regulovať kyslosť a zásaditosť produktov. Taktiež zabraňuje rastu baktérií, kvasiniek a plesní, preto sa používa aj ako konzervant. Odstraňuje vodný kamen, nezapácha. Je vhodná na umývanie nerezových nádob - 2% vodným roztokom kyseliny citrónovej Konzervácia a dochutenie ovocných štiav, džemov, sirupov a
naša cena 2,20 EUR



Tekutá síra 1 l, 5 až 6% roztok
Roztok oxidu siričitého
5% roztok na sírenie muštov, vína a na konzervovanie drevených sudov. Roztok chráni víno pred nežiaducim znehodnotením. Prednosti sírenia s roztokom oxidu siričitého sú: presné dávkovanie ľahká manipulácia Balenie: 1 l Dávkovanie: od 20 do 60 ml / 100 l Dávka 20 ml / 100 l zvýši obsah SO2 o 10 mg / 1 l vína
naša cena 2,00 EUR



Tekutá síra 3 l, 5 až 6% roztok
Roztok oxidu siričitého
5% roztok na sírenie muštov, vína a na konzervovanie drevených sudov. Roztok chráni víno pred nežiaducim znehodnotením. Prednosti sírenia s roztokom oxidu siričitého sú: presné dávkovanie ľahká manipulácia Balenie: 3 l Dávkovanie: od 20 do 60 ml / 100 l Dávka 20 ml / 100 l zvýši obsah SO2 o 10 mg / 1 l vína
naša cena 5,20 EUR



Tekutá síra 1 kg, 40% SUPERSOLFOSOL
Roztok hydrogensiričitanu amónneho
40% roztok na sírenie muštov, vína a na konzervovanie drevených sudov. Roztok chráni víno pred nežiaducim znehodnotením. Antioxidant 40% roztok hydrogensiričitanom amónneho na sírenie muštov, vína a nápojov. Vhodný ako antioxidant k udržaniu reduktívneho stavu vín, proti bakteriálne a protiplesňové činidlo. Prednosti sírenia s roztokom oxidu siričitého sú: presné dávkovanie ľahká manipulácia
naša cena 5,95 EUR

novinka


Tekutá síra 250 g, 40% SUPERSOLFOSOL
Roztok hydrogensiričitanu amónneho
40% roztok na sírenie muštov, vína a na konzervovanie drevených sudov. Roztok chráni víno pred nežiaducim znehodnotením. Antioxidant 40% roztok hydrogensiričitanom amónneho na sírenie muštov, vína a nápojov. Vhodný ako antioxidant k udržaniu reduktívneho stavu vín, proti bakteriálne a protiplesňové činidlo. Prednosti sírenia s roztokom oxidu siričitého sú: presné dávkovanie ľahká manipulácia
naša cena 2,40 EUR

novinka


Dvojsiričitan draselný Borkén na sírenie muštu a vína a na nakladanie zeleniny. Dávkovanie 1. Na sírenie muštu zo zdravého hrozna - 10g /100 litrov.2. Na sírenie muštu z mierne nahnitého hrozna - 15g/100 litrov.3. Na sírenie muštu z hnilého hrozna - 30g/100 litrov.4. Na zomleté hrozno pred začiatkom kvasenia červeného vína - 20g/100 litrov.5. Na týždenné konzervovaie muštu v chladnom počasí -
naša cena 1,10 EUR



Sírne knôty sa používajú na dezinfekciu výrobných a skladových nádob (sudov, demižónov atď.), včelích plástov, menších skladových priestorov, pivníc a pod. Spoľahlivo ničia škodlivé mikroorganizmy a plesne. Sú nekvapkavé. Jeden plát sírneho knôtu postačuje na sírenie suda s objemom 100 litrov. Dávkovanie: 1 až 2 pláty na 1 hl. Balenie: 250g a 400g Voľba konkrétneho variantu produktu je možná vo
naša cena 2,00 EUR



Sírne knôty sa používajú na dezinfekciu výrobných a skladových nádob (sudov, demižónov atď.), včelích plástov, menších skladových priestorov, pivníc a pod. Spoľahlivo ničia škodlivé mikroorganizmy a plesne. Sú nekvapkavé. Jeden plát sírneho knôtu postačuje na sírenie suda s objemom 100 litrov. Dávkovanie: 1 až 2 pláty na 1 hl. Balenie: 12ks   Postup: Jeden plát sírneho knôtu postačuje na sírenie
naša cena 1,35 EUR



Disiričitan sodný 1 kg je prípravok určený na sírenie rmutu, muštu a vína. Povolený podľa súčastne platných predpisov a nariadení. Použitie a dávkovanie: Pri použití 10g disiričitanu sodného na 100kg rmutu, muštu alebo vína sa vytvorí približne 60 mg SO2/l Požadované množstvo disiričitanu sodného rozpustite vo vode. Roztok premiešajte v celom objeme vína.
naša cena 4,90 EUR



Disiričitan sodný 100g je prípravok určený na sírenie rmutu, muštu a vína. Povolený podľa súčastne platných predpisov a nariadení. Použitie a dávkovanie: Pri použití 10g disiričitanu sodného na 100kg rmutu, muštu alebo vína sa vytvorí približne 60 mg SO2/l Požadované množstvo disiričitanu sodného rozpustite vo vode. Roztok premiešajte v celom objeme vína.
naša cena 1,75 EUR



Sorban draselný 0,5 kg
Stabilizácia vína a ovocných muštov
Stabilizácia a konzervácia vína Potravinársky konzervačný prostriedok. Stabilizácia vína a ovocných muštov proti sekundárnemu kvaseniu vo fľašiach. Má inhibičný účinok proti kvasinkám a plesniam Dávkovanie: 13-27g/100l. Rozmiešať menšom množstve vína a potom pridať do celkového objemu vína.  
naša cena 8,40 EUR



Kyselina Jablčná 1 kg
Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia
Potravinárska, kryštalická kyselina jablčnása používa na okyslenie, upravu pH, za účelom vylepšenia intenzity chute a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite. Kyselina jablčná nachádza široké uplatnenie v potravinárskom priemysle vďaka svojej kompatibilite so všetkými druhmi príchutí, vylepšuje chuťové vlastnosti. Trvajúce kyslá chuť, vysoká rozpustnosť vo vode. Je ideálna pre prípravu džúsov,
naša cena 11,10 EUR

novinka


Kyselina Mliečna 1 kg
Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia
Potravinárska, prírodna, tekutá kyselina mliečna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.) Bezfarebná kvapalina bez zápachu, špeciálne vytvorená na výrobu vín.  Dávkovanie:Na čerstvé hrozno, čiastočne kvasené mušty, mladé vína: maximálne 225 g alebo 190 ml roztoku na hektoliter Do vína: maximálne 375 g alebo 315 ml na hektoliter 
naša cena 7,40 EUR

novinka


Kyselina Mliečna 10 kg
Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia
Potravinárska, prírodna, tekutá kyselina mliečna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.) Bezfarebná kvapalina bez zápachu, špeciálne vytvorená na výrobu vín.  Dávkovanie:Na čerstvé hrozno, čiastočne kvasené mušty, mladé vína: maximálne 225 g alebo 190 ml roztoku na hektoliter Do vína: maximálne 375 g alebo 315 ml na hektoliter 
naša cena 59,00 EUR

novinka


Kyselina Vínna 100g
Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia
Potravinárska, prírodná kyselina vínna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.) Dávkovanie: 50 - 250 g / hl.  100 g / hl zvyšuje kyslosť o 1 prom. 250 g / hl je maximálna povolená dávka. Návod k použitie: Rozmiešať v malom množstve tekutiny a premiešať s celoým objemom. Používa sa aj na konzervovanie džemov, kompótov, ovocných
naša cena 2,30 EUR



Kyselina Vínna 1 kg
Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia
Potravinárska, prírodná kyselina vínna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.) Dávkovanie: 50 - 250 g / hl.  100 g / hl zvyšuje kyslosť o 1 prom. 250 g / hl je maximálna povolená dávka. Návod k použitie: Rozmiešať v malom množstve tekutiny a premiešať s celoým objemom. Používa sa aj na konzervovanie džemov, kompótov, ovocných
naša cena 12,50 EUR



MetaVin Opti 50g
Zabránenie vypadávaniu vínneho kameňa
Dlhodobé zabránenie vypadávaniu vínneho kameňa (hydrogénvínnanu draselného a vínnanu vápenatého). Optimálne esterifikovaná špeciálna kyselina metavinná Ošetrenie vín preparátom zabráni tvorbe, resp. dlhodobo zamedzí vzniku kryštálov vínneho kameňa. METAVIN OPTI mávytvorenú mimoriadne stabilnú esterifikačnú väzbu. Z toho dôvodu má omnoho väčší a dlhodobejší účinok ako iné,bežné druhy preparátov
naša cena 2,50 EUR



MetaVin Opti 1kg
Zabránenie vypadávaniu vínneho kameňa
Dlhodobé zabránenie vypadávaniu vínneho kameňa (hydrogénvínnanu draselného a vínnanu vápenatého). Optimálne esterifikovaná špeciálna kyselina metavinná Ošetrenie vín preparátom zabráni tvorbe, resp. dlhodobo zamedzí vzniku kryštálov vínneho kameňa. METAVIN OPTI mávytvorenú mimoriadne stabilnú esterifikačnú väzbu. Z toho dôvodu má omnoho väčší a dlhodobejší účinok ako iné,bežné druhy preparátov
naša cena 33,90 EUR


MzNhZjkx