S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.

KONTAKTNÁ OSOBA

Mgr. Michal Magic
tel: +421917277858
info@previnarov.sk

 

NOVINKY

arr3Vybavovanie objednávok v decembri 2018Važení zákazníci, aby sme Vaše vianočné nákupy u nás stihli vybaviť včas, prosím zrealizujte Vaše...

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 115,00 EUR

» Ochrana osobných údajov
Popis podmienok spracúvania osobných údajov

Prevádzkovateľ :   Michal Magic , Na Priehon 883/87B,  IČO 37307053, t.číslo : 0917277858, email : obchod@previnarov.sk

 

Prevádzkovateľ prevádzkuje internetový obchod (e-shop) na doméne www.previnarov.sk.

 Osobné údaje od zákazníkov sa získavajú buď pri registrácii zákazníkov v e-shope, alebo pri vytváraní objednávky klienta priamo v e-shope, prípadne mailom alebo telefonicky.

Zákazník sa za účelom vytvorenia objednávky nemusí zaregistrovať a ak sa zaregistruje, v prípade záujmu má možnosť zrušiť vytvorené  konto, a to formou písomnej žiadosti zaslanej prevádzkovateľovi.

Osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získava od zákazníkov sú meno a priezvisko, telefónne číslo, email a adresa pre doručenie tovaru. Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku. Z tohoto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.

Predávajúci sa zaväzuje, že získané údaje poskytnuté kupujúcim pri objednávaní, budú slúžiť výlučne pre potreby predávajúceho.  Získané osobné dáta sú považované za prísne dôverné. Pri spracovaní osobných údajov sa predávajúci riadi najmä Zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, ale aj inými platnými zákonmi, právnymi predpismi a internými dokumentmi

Právnym základom spracúvania osobných údajov je zmluvný resp. predzmluvný vzťah, a teda nie je potrebný samostatný súhlas dotknutej osoby.

Účely spracovania údajov sú spracovanie objednávky zákazníkov, vystavenie faktúr,evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránke www.previnarov.sk, potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru – telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty, evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií, vedenie účtovníctva predávajúceho.

Predávajúci získané informácie neposkytne tretím osobám. Výnimkou sú nevyhnutné osobné údaje spotrebiteľa potrebné na doručenie tovaru, poskytnuté prepravcovi a údaje potrebné na spracovanie účtovníctva predávajúceho, ktoré predávajúci poskytne sprostredkovateľovi na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona 18/2018 Z.z.

Prevádzkovateľ pri spracúvaní osobných údajov zabezpečí tieto údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, a to prijatím vhodných technických a organizačných opatrení.

Údaje o zákazníkoch sú spracúvané automatizovane a evidované prostredníctvom počítača priamo v e-shope (prijatie objednávky, vystavenie faktúry, správa zákazníckych účtov), v účtovnom systéme (evidencia vystavených faktúr, adresár zákazníkov) a v listinnej podobe (kniha vystavených faktúr). Prístup do počítača, do administrácie e-shopu aj do účtovného programu je zabezpečený autorizovaným prístupom. Počítač aj listinné údaje o zákazníkoch sú v čase mimo pracovnej doby oprávnených osôb umiestnené v uzamykateľnej miestnosti.

Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel, a to konkrétne:

  • Právo na informácie - o tom kto, ako dlho, na aký účel spracúva osobné údaje, ich rozsah a podobne
  • Právo na prístup k osobným údajom - na základe žiadosti môže fyzická osoba dopytovať prevádzkovateľa za akým účelom akú kategóriu osobných údajov o nej spracúva, tiež môže požadovať informácie o dobe uchovávania poskytnutých osobných údajov. Prevádzkovateľ je povinný tieto údaje poskytnúť vo forme v akej uviedla v žiadosti (mailom, poštou), ak však pôjde k opakované žiadosti danej osoby, môže prevádzkovateľ účtovať od tejto osoby primeraný poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom
  • Právo na opravu a doplnenie - nesprávnych osobných údajov. Úpravu osobných údajov môže dotknutá osoba realizovať aj vlastnoručne na stránke previnarov.sk, po prihlásení zákazníka
  • Právo na výmaz - osobných údajov zo systému po uplynutí zákonných či zmluvných lehôt alebo pri odvolaní súhlasu na spracovanie osobných údajov, alebo v prípade ak tieto údaje už nie sú potrebné pre účel, na ktorý boli získané alebo ak sa osobné údaje spracúvali nezákonne
  • Právo na obmedzenie spracovania - sa uplatňuje v čase keď sa zistí, že osobné údaje nie sú správne a ešte nie sú ani opravené, ak spracovanie údajov je nezákonné a osoba namieta ich spracovanie ale nežiada ich vymazanie ale iba blokovanie
  • Právo na prenosnosť údajov
  • Právo namietať spracovanie osobných údajov v prípade ak sú osobné údaje spracúvane nad rámec účelu za ktorým boli získané

Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

Dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla spoločnosti.

Cookies

Tieto stránky zaznamenávajú Vašu IP adresu, informácie o čase koľko času strávite prezeraním tých stránok a informácie o tom z akých stránok k nám prichádzate. Cookies sú textové súbory, ktoré sú ukladané vo vašom počítači a používajú sa aj na meranie návštevnosti stránky a prispôsobenie zobrazenia stránok a vďaka týmto súborom Vám dokážeme ponúknuť kvalitnejší obsah. Preto tieto súbory vnímame ako náš oprávnený záujem. Niektoré súbory cookies sú súbormi tretích strán, napr. Youtube, Google a podobne.

Súbory cookies si môžete kedykoľvek vymazať alebo ich zbieranie nastaviť priamo v nastaveniach internetového prehliadača. Ak chcete odmietnuť zbieranie súborov cookies nastavte si to vo svojom internetovom prehliadači.

 

 

YTBmYj