Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Úprava vlastností » Kalinat 134g
Kalinat - Šetrné odkyslenie vín
POPIS VÝROBKU
KALINAT je hydrogenuhličitan draselný určený na šetrné odkyslenie mladých vín. Použitie je povolené súčasnými platnými predpismi. Čistotou a kvalitou zodpovedá kritériám vínneho zákona SRN a interným normám firmy ERBSLÖH Geisenheim. Kvalita je certifikovaná podľa ISO 9001.
CIEĽ POUŽITIA
Šetrné odkyslenie mladých vín a vín určených na fľaškovanie so zvláštnym zreteľom na rýchle vypadávanie kryštálov.
PRODUKT A ÚČINOK
Použitím hydrouhličitanu draselného na odkyslenie vín vypadne vínny kameň (kyslý hydrogénvínan draselný). Na rozdiel od normálneho, resp. tzv. "dvojitého" odkyslenia, kde vypadáva vínan vápenatý, sa dá v tomto prípade vypadávanie kryštálov urýchliť ochladením alebo aplikáciou kontaktným spôsobom. Hlavná výhoda odkyslenia pomocou preparátu KALINAT je možnosť využiť rýchle oddelenie kryštálov a tým získať k dispozícii za krátku dobu čerstvé odkyslené víno. Po následnom kontaktnom postupe získame v priebehu dvoch dní víno pripravené na fľaškovanie. Hodnota pH v rozmedzí koncentrácií 0,2-2 g/l nemá prakticky žiaden vplyv. Aj to je v prípade odkyslenia mladých vín výhoda.
POUŽITIE
Na odkyslenie mladých vín o 0,2-2 g/l a vín starších, ročníkových maximálne o 1 g/l vína. Na odkyslenie o 1 g/l je potrebná dávka KALINATU 67 g/100 l. Pred aplikáciou je účelné preparát najprv rozptýliť v troche vody a za intenzívneho miešania vliať do celkového objemu. Pozor, počas procesu vzniká oxid uhličitý! Pri odkysľovaní nechať rezervu v objeme nádoby.
Kompletná špecifikácia produktu je v sekcii Na stiahnutie
Vytvorené systémom www.webareal.sk