Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Úprava vlastností » Tannivin SR 100 g
Tannivin SR je vyrobený zo špeciálne vyčisteného quebracho tanínu a je bohatý na proantokyanidíny
(kondenzované taníny). Enologický tanín s najvyššou čistotou
Ciele použitia:
- Stabilizácia farby v červených vínach vytvorením komplexu tanín-antokyan.
- V rmute/mušte Tannivin® SR obmedzuje oxidáciu voľných antokyanínov a podporuje udržiavanie hroznových trieslovín počas zrenia vín.
- Podporuje reduktívny účinok počas Sur‐lies procesu.
- Optimalizuje účinok čírenia (flokuláciu sedimentu) účinkom negatívneho náboja fenolov.
U bielych vínach sa predĺži sviežosť a buket. Pri červených vínach zabezpečuje stabilizáciu a zachovanie farby. Vina sú plnšie a komplexnejšie.
Tip: Účinok na farebnú stálosť a komplexnosť vína sa zvýši skorým pridaním, dĺžkou pôsobenia a správnym dávkovaním.
Dávkovanie: mušt/rmut modrých odrôd - 10-20g/hl. červené vína 5-20g/hl
Aplikácia: Špeciálna granulácia zaručuje jednoduché rozpúšťanie a manipuláciu (optimálna rozpustnosť vo vode s teplotou 40 °C). Tento vychlôadený roztok pridať k celkovému objemu a dobre zamiešať.
Skladovanie: V chlade a suchu. Okamžite opätovne uzavrite otvorené balenia.
Vytvorené systémom www.webareal.sk