Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Enzýmy » Trenolin Bouquet Plus 50g
TRENOLIN Bukett Plus - e špeciálny enzým s rýchlym účinkom na uvoľnenie arómy. Vysoko aktívna pektináza, bez depsidázy
Kvapalná vysoko aktívna pektináza, bez depsidázy s rýchlym účinkom na uvoľnenie arómy
Popis výrobku:
Trenolin® BouquetPLUS je špeciálny enzým, ktorý neobsahuje depsidázu. Novo vyvinutá ß-glykozidázová aktivita sa môže využiť v rmute, v mušte a aj počas alkoholovej fermentácie a tiež vo víne. Vzhľadom na jedinečnú povahu tejto ß-glykozidázy (oproti štandardným ß-glykozidázam), dokonca aj v prítomnosti cukru dochádza k efektívnemu uvoľňovaniu aróm. Uvoľnením prirodzených terpénov z aromatických odrôd hrozna, sa vína stávajú aromaticky silnejšie a plnšie.
PLUS – nová formula, znamená novú výhodu. Tieto vlastnosti sú charakteristické pre sériu enzýmov Trenolin PLUS:
· receptúra optimalizovaná pre modernú výrobu vína
· zvýšená aktivita enzýmov
· bez depsidázovej aktivity (nemá cinnamoyl-esterázovú aktivitu)
· neobsahuje žiadne konzervanty
Použitie a dávkovanie:
Zrieďte zodpovedajúce množstvo enzýmu na daný objem s malým množstvom tekutiny na lepšie dosiahnutie rovnomerného rozmiešania.
Kompletnú špecifikáciu a popis produktu nájdete nižšie v sekcii na stiahnutie.
Vytvorené systémom www.webareal.sk