Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Enzýmy » Trenolin Rouge DF 10g
TRENOLIN Rouge DF - pektolytický enzým na prípravu intenzívne sfarbených červených vín.
Uvoľňuje farbivo, ktoré je obsiahnuté v šupke hrozna. Tiež sa dosiahne u budúcich vín bohatšie a plnšie telo v dôsledku rozkladu pektínov a polyfenolov.
Vína pripravené za použitia preparátu majú intenzívne červenú farbu a plnšiu chuť zafarbenú vyšším obsahom trieslovín. Preparát je určený na ošetrenie rmutov modrých odrôd hrozna.
Použitie a dávkovanie:
Pridáva sa priamo do rmutu. Dôležité je dokonalé premiešanie. Optimálna teplota aplikácie je 15-250C. Doporučená dávka 8-10g/hl rmutu. Pri pôsobení enzýmu nepoužívať bentonity.
Kompletnú špecifikáciu a popis produktu nájdete nižšie v sekcii na stiahnutie.
Vytvorené systémom www.webareal.sk