S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.

KONTAKTNÁ OSOBA

Mgr. Michal Magic
tel: +421917277858
info@previnarov.sk



        

Kyselina Jablčná 1 kg

Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia

 

Číslo produktu: 494-KJ
naša cena bez DPH : 9,25 EUR
naša cena s DPH (20 %):
11,10 EUR

do košíka:
  ks  

Popis produktu

Potravinárska, kryštalická kyselina jablčnása používa na okyslenie, upravu pH, za účelom vylepšenia intenzity chute a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite.

Kyselina jablčná nachádza široké uplatnenie v potravinárskom priemysle vďaka svojej kompatibilite so všetkými druhmi príchutí, vylepšuje chuťové vlastnosti. Trvajúce kyslá chuť, vysoká rozpustnosť vo vode. Je ideálna pre prípravu džúsov, nealkoholických nápojov, muštov a vín.

Dávkovanie:
89 g kyseliny jablčnej na 100 l vína = zvýšenie kyslosti o 1 g na 1l. Do vína pre zvýšenie kyslosti a intenzity chute. Vhodné použiť v kombinácii s kyselinou vínnou v pomere 1: 1

Spôsob použitia:
Rozmiešať v malom množstve suroviny a vmiesiť do celého objemu.

Vlastnosti:
Vzhľad: bezfarebná a bez zápachu číra kvapalina.
80% roztok (hmotn.) E 270 L-mliečnej kyseliny prírodného pôvodu.

Balenie
1 kg balenie


Uskladňujte výrobok na chladnom a suchom mieste, starostlivo uzatvorte balenie.

Výrobok pre enologické použitie podľa vyžadovaných predpisov.

Obrázok je ilustračný

 

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZTg2Y