S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.



        

Kyselina Mliečna 1 kg

Dokyslovanie, úprava PH, konzervácia

novinka

 

Číslo produktu: 494-KM
naša cena bez DPH : 4,50 EUR
naša cena s DPH (20 %):
5,40 EUR

do košíka:
  ks  

Popis produktu

Potravinárska, prírodna, tekutá kyselina mliečna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.)

Dávkovanie:
Na čerstvé hrozno, čiastočne kvasené mušty, mladé vína: maximálne 225 g alebo 190 ml roztoku na hektoliter 
Do vína: maximálne 375 g alebo 315 ml na hektoliter 

Požadovaný nárast kyselín (g/l) Dávka ml/hl Dávka g/hl
0,5 62,7 75
1 125,4 150
1,5 188,1 225


Spôsob použitia:
Pridajte priamo do muštu alebo vína a premiešajte.

Vlastnosti:
Vzhľad: bezfarebná a bez zápachu číra kvapalina.
80% roztok (hmotn.) E 270 L-mliečnej kyseliny prírodného pôvodu.

Balenie
1 kg balenie
Uskladňujte výrobok na chladnom a suchom mieste, starostlivo uzatvorte balenie.


Výrobok pre enologické použitie podľa vyžadovaných predpisov.

Obrázok je ilustračný

 

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NzI0MTlhZG