Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Úprava vlastností » Copper DC - odstránenie sirky
Copper DC: roztok síranu meďnatého (1%) na odstránenie sírky a zápachov z vína bez stáčania
Účínný prípravok na odstránenie chuťových a pachových chýb, ktoré sú zapríčinené H₂S, DMS, merkaptanov a inými zlúčeninami síry (vajce, spálená guma, kapusta, kukurica atď.).
Cooper DC je možné použiť aj na "otvorenie" aróm uzavretých reduktívnych vín a čiastočne na osvieženie starých vín
Znižuje pachové a chuťové chyby zapríčinené fenolytickými látkami.
Dávkoanie: 3-5 ml/hl na preventívne ošetrenie nových vín na zvýraznenie odrodových vlastností, 10-20 ml/hl na „otvorenie“ uzavretých reduktívnych vín, 10-100 ml/hl na odstránenie sulfidových zápachov
Balenie 300 ml
Vytvorené systémom www.webareal.sk