Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Barikové čipsy » Dubové chipsy barrique Americké (100g)
Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín a destilátov. Podporujú štruktúru a aromatický profil vín a destilátov. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem.
Vo vínach sa prejavia výraznou aromatikou po vanilkových a ovocných tónoch. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie vína. Chipsy z amerického duba môžu byť stredne pálené alebo silne pálené.
Medium-Stredné: Zlepšenie komplexnosti vín.V dochuti mandľové a karamelové nuansy.
Heavy-Silné: Príjemné dymové tóny, vhodnépre ťažšie a silné červené vína.
Pre lepší rozvoj arómy z čipsov sa odporúča kontakt s kyslíkom. Preto v závislosti od druhuvína by mal byť povolený prístup kyslíka k vínu s čipsami. Prečerpávanie alebo miešanie sprístupom kyslíka podporuje zaokrúhľovanie a harmonizáciu tanínov a silnejšiu extrakciuaróm z vypálenia čipsov.
U bielych vín sa tieto čipsy prednostne používajú u Burgundskýchodrôd i keď veľa vinárov experimentuje s rôznymi odrodami. U červených vín prakticky neexistuje obmedzenie použitia týchto čipsov. Pri destilátoch vyhladzujú a otimalizujú chuť a pridajú nezameniteľnu farbu.
Voľba konkrétneho variantu produktu je možná vo výberovom boxe vedľa obrázku, nad cenou produktu.
Aplikácia chipsov:
rmut/pomleté bobule, mušt/vylisovaná šťava 50 – 150g/hl počas nakvášania
mladé a zrejúce víno 50 – 300g/hl 2 – 10 dní až do 3 mesiacov
Chipsy aplikujte v obale z textílie ktorá umožňuje prestup vína. Odporúča sa počas macerácie niekoľkokrát prevzdušniť a senzoricky kontrolovať, aby nebol vnem po barikovom dreve príliš intenzívny.
Balenie 100 g
Vytvorené systémom www.webareal.sk