Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Barikové čipsy » Dubové chipsy barrique Francúzke (0,75 kg)
Dubové chipsy barrique sa používajú na optimalizáciu senzorických vlastností vín, destilátov a pív.. Podporujú štruktúru a aromatický profil vín, destilátov a pív. Zanechávajú príjemný vanilkový vnem.
Prejavujú sa výraznou plnou aromatikou po vanilkových, ovocno kvetových tónoch a tónoch jemného dymu. Vytvárajú aromatickú koplexnosť a odstraňujú nedostatky. Všeobecne podporujú rýchlejšie zrenie. Chipsy z Francúzkeho dubu môžu byť:
Voľba konkrétneho variantu produktu je možná vo výberovom boxe vedľa obrázku, nad cenou produktu.
Pre lepší rozvoj arómy z čipsov sa odporúča kontakt s kyslíkom. Preto v závislosti od druhu vína by mal byť povolený prístup kyslíka k vínu s čipsami. Prečerpávanie alebo miešanie s prístupom kyslíka podporuje zaokrúhľovanie a harmonizáciu tanínov a silnejšiu extrakciu aróm z vypálenia čipsov.
U bielych vín sa tieto čipsy prednostne používajú u Burgundských odrôd, i keď veľa vinárov experimentuje s rôznymi odrodami. U červených vín prakticky neexistuje obmedzenie použitia týchto čipsov. Pri destilátoch vyhladzujú a optimalizujú chuť a pridajú nezameniteľnu farbu. Väčšinou sa pre vína a pivá používajú čipsy s vypálením L, M a M+ a pre destiláty M,M+ a F, no nie je to podmienkou.
Chipsy aplikujte v obale z textílie ktorá umožňuje prestup vína. Odporúča sa počas macerácie niekoľkokrát prevzdušniť a senzoricky kontrolovať, aby nebol vnem po barikovom dreve príliš intenzívny.
Výroba: Francúzko
Balenie 0,75 kg
Vytvorené systémom www.webareal.sk