S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.
Čo sú cookies? Cookies sú krátke textové informácie, ktoré sú uložené vo Vašom prehliadači. Tieto informácie bežne používajú všetky webové stránky a ich prechádzaním dochádza k ukladaniu cookies. Pomocou partnerských skriptov, ktoré môžu stránky používať (napríklad Google analytics
Ako môžem nastaviť prácu webu s cookies? Napriek tomu, že odporúčame povoliť používanie všetkých typov cookies, prácu webu s nimi môžete nastaviť podľa vlastných preferencií pomocou checkboxov zobrazených nižšie. Po odsúhlasení nastavenia práce s cookies môžete zmeniť svoje rozhodnutie zmazaním či editáciou cookies priamo v nastavení Vášho prehliadača. Podrobnejšie informácie k premazaniu cookies nájdete v Pomocníkovi Vášho prehliadača.
Nutné (13)
Preferenčné (1)
Štatistické (15)
Marketingové (14)
Neklasifikované (7)
Tieto informácie sú nevyhnutné k správnemu chodu webovej stránky ako napríklad vkladanie tovaru do košíka, uloženie vyplnených údajov alebo prihlásenie do zákazníckej sekcie. Tieto cookies umožnia prispôsobiť správanie alebo vzhľad stránky podľa Vašich potrieb, napríklad voľba jazyka. Vďaka týmto cookies môžu majitelia aj developeri webu viac porozumieť správaniu užívateľov a vyvijať stránku tak, aby bola čo najviac prozákaznícka. Teda aby ste čo najrýchlejšie našli hľadaný tovar alebo čo najľahšie dokončili jeho nákup. Tieto informácie umožnia personalizovať zobrazenie ponúk priamo pre Vás vďaka historickej skúsenosti prehliadania predchádzajúcich stránok a ponúk. Tieto cookies zatiaľ neboli roztriedené do vlastnej kategórie.
Meno
Účel
Vypršanie
show_cookie_message
Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty
1 rok
__zlcmid
Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu.
1 rok
__cfruid
Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok.
relácie
_auth
Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka.
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Druh kvasiniek:Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu (rmutu), v prípade hnilého hrozna alebo nízkej teploty na obnovenie
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Druh kvasiniek:Saccharomyces cerevisiae Vinné kvasinky aktívne sušené chladnomilné 10g. Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme za pomalého miešania rozpustíme v 1 dl bez chlóru o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 15 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu, dôkladne premiešame Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav určené na červené a rosé/ružové vína s bohatou ovocnou arómou. Druh kvasiniek:Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 2 dcl vody o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu. Dávkovanie: 20 g na 100 l muštu (rmutu) Vlastnoti: - kvasná teplota 14-30
Chladnomilné kvasinky na fermentáciu pri nízkych teplotách a pre rozkvášanie muštov v podmienkach s nízkymi teplotami. Ideálne pre výrobu ľadového vína. POPIS VÝROBKU: OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 80C,ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 130C do 170C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Chladnomilné kvasinky na fermentáciu pri nízkych teplotách a pre rozkvášanie muštov v podmienkach s nízkymi teplotami. Ideálne pre výrobu ľadového vína. POPIS VÝROBKU: OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 80C,ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 130C do 170C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Chladnomilné kvasinky na fermentáciu pri nízkych teplotách a pre rozkvášanie muštov v podmienkach s nízkymi teplotami. Ideálne pre výrobu ľadového vína. POPIS VÝROBKU: OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 80C,ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 130C do 170C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky Saccharomyces cerevisiae
Spiriferm Arom - suché kvasinky na prekvášanie kvasov k destilácii z aromatického ovocia. Tieto kvasinky sa používajú k rozkvaseniu aromatických ovocných kvasov na destiláciu -pálenie. Odporučená dávka - 25g/hl. Pred použitím revitalizovať v 5 - 10 násobnom množstve vody a muštu (1:1). Porehydratácii sa takto vytvorená emulzia aplikuje do nápoja. Porovnanie pôsobenia kvsiniek: Kvasinky Spiriferm
Spiriferm Arom - suché kvasinky na prekvášanie kvasov k destilácii z aromatického ovocia. Tieto kvasinky sa používajú k rozkvaseniu aromatických ovocných kvasov na destiláciu -pálenie. Odporučená dávka - 25g/hl. Pred použitím revitalizovať v 5 - 10 násobnom množstve vody a muštu (1:1). Porehydratácii sa takto vytvorená emulzia aplikuje do nápoja. Porovnanie pôsobenia kvsiniek: Kvasinky Spiriferm
Spiriferm Clasic - Silne kvasiace suché čisté kvasinky pre plynulé prekvasenie pálenkových kvasov a muštov. Majú ideálne kvasiace vlastnosti pri prekvášaní ovocných kvasov a muštov za štandardných podmienok. CIEĽ OŠETRENIA: Čisté tóny a úplné prekvasenie pálenkových kvasov a muštov za bežných kvasiacich podmienok. Kvasinkový kmeň suchých čistých kvasiniek Spiriferm Classic sa cielene selektoval
Spiriferm Clasic - Silne kvasiace suché čisté kvasinky pre plynulé prekvasenie pálenkových kvasov a muštov. Majú ideálne kvasiace vlastnosti pri prekvášaní ovocných kvasov a muštov za štandardných podmienok. CIEĽ OŠETRENIA: Čisté tóny a úplné prekvasenie pálenkových kvasov a muštov za bežných kvasiacich podmienok. Kvasinkový kmeň suchých čistých kvasiniek Spiriferm Classic sa cielene selektoval
Prípravok na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte. Živná soľ pre vínne kvasinky je komplexné činidlo na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte. Svojím zložením (fosforečnany dusíka v amoniakovej forme a thiamín-vitamín B1) aktivuje fermentačný proces-naštartovanie kvasenia. Odporúča sa hlavne pri obtiažne sa prekvasujúcich odrodách hrozna, pri
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky VITAMON COMBI je špeciálna živná soľ pozostávajúca z Vitamínu B1 a Diamoniumfosfátu, v optimálnom pomere pre potrebu kvasiniek počas fermentácie. Je účelné ho použiť pri výrobe vysokoakostných vín. Jeho použitím sa dosiahne optimálne prekvasenie suroviny, bez rušivých vplyvov. Hlavne v prípadoch keď je hrozno napadnuté plesňou Botrytis cinerea, obsahuje
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky VITAMON COMBI je špeciálna živná soľ pozostávajúca z Vitamínu B1 a Diamoniumfosfátu, v optimálnom pomere pre potrebu kvasiniek počas fermentácie. Je účelné ho použiť pri výrobe vysokoakostných vín. Jeho použitím sa dosiahne optimálne prekvasenie suroviny, bez rušivých vplyvov. Hlavne v prípadoch keď je hrozno napadnuté plesňou Botrytis cinerea, obsahuje
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky VITAMON COMBI je špeciálna živná soľ pozostávajúca z Vitamínu B1 a Diamoniumfosfátu, v optimálnom pomere pre potrebu kvasiniek počas fermentácie. Je účelné ho použiť pri výrobe vysokoakostných vín. Jeho použitím sa dosiahne optimálne prekvasenie suroviny, bez rušivých vplyvov. Hlavne v prípadoch keď je hrozno napadnuté plesňou Botrytis cinerea, obsahuje