S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

CERTIFIKÁTY :

Tento e-shop je certifikovaný.

KONTAKTNÁ OSOBA

Mgr. Michal Magic
tel: +421917277858
info@previnarov.sk

NAJPREDÁVANEJŠÍ

TOVAR V AKCII


Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Kvasinky a živná soľ

Kvasinky a živná soľ

Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav a prípravky stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte.

Usporiadať podľa 
Výrobca  

Vínne kvasinky univerzálne 10 g
Na kvasenie muštu a rmutu
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Druh kvasiniek:Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 1 dcl zmesi muštu a vody ( v pomere 1/3:2/3 ) o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu (rmutu), v prípade hnilého hrozna alebo nízkej teploty na obnovenie
naša cena 0,80 EUR



Vínne kvasinky chladnomilné 10g
Na kvasenie muštu a rmutu
Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav. Druh kvasiniek:Saccharomyces cerevisiae Vinné kvasinky aktívne sušené chladnomilné 10g. Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme za pomalého miešania rozpustíme v 1 dl bez chlóru o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 15 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu, dôkladne premiešame Dávkovanie: 10 g na 50 l muštu
naša cena 0,90 EUR



Kvasinky určené pre kvasenie vín a ovocných štiav určené na červené a rosé/ružové vína s bohatou ovocnou arómou. Druh kvasiniek:Saccharomyces cerevisiae Návod na pouižitie: obsah vrecka rozpustíme v 2 dcl  vody o teplote 35-40 stupňov C. Zmes za občasného premiešania necháme stáť 20 min. a potom vlejeme do muštu alebo rmutu. Dávkovanie: 20 g na 100 l muštu (rmutu) Vlastnoti: - kvasná teplota 14-30
naša cena 1,60 EUR

novinka


Oenoferm Freddo F3, 20g
Na kvasenie muštu a rmutu pri nízkych teplotách
Chladnomilné kvasinky na fermentáciu pri nízkych teplotách a pre rozkvášanie muštov v podmienkach s nízkymi teplotami. Ideálne pre výrobu ľadového vína.   POPIS VÝROBKU: OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 80C,ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 130C do 170C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky Saccharomyces cerevisiae
naša cena 2,59 EUR



Oenoferm Freddo F3,100g
Na kvasenie muštu a rmutu pri nízkych teplotách
Chladnomilné kvasinky na fermentáciu pri nízkych teplotách a pre rozkvášanie muštov v podmienkach s nízkymi teplotami. Ideálne pre výrobu ľadového vína.   POPIS VÝROBKU: OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 80C,ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 130C do 170C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky Saccharomyces cerevisiae
naša cena 10,30 EUR



Oenoferm Freddo F3, 500g
Na kvasenie muštu a rmutu pri nízkych teplotách
Chladnomilné kvasinky na fermentáciu pri nízkych teplotách a pre rozkvášanie muštov v podmienkach s nízkymi teplotami. Ideálne pre výrobu ľadového vína.   POPIS VÝROBKU: OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 80C,ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 130C do 170C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky Saccharomyces cerevisiae
naša cena 31,50 EUR



Spiriferm Arom 25g
Kvasinky pre ovocné kvasy
Spiriferm Arom - suché kvasinky na prekvášanie kvasov k destilácii z aromatického ovocia. Tieto kvasinky sa používajú k rozkvaseniu aromatických ovocných kvasov na destiláciu -pálenie. Odporučená dávka - 25g/hl. Pred použitím revitalizovať v 5 - 10 násobnom množstve vody a muštu (1:1). Porehydratácii sa takto vytvorená emulzia aplikuje do nápoja.   Porovnanie pôsobenia kvsiniek: Kvasinky Spiriferm
naša cena 3,39 EUR



Spiriferm Arom 0,5 kg
Kvasinky pre ovocné kvasy
Spiriferm Arom - suché kvasinky na prekvášanie kvasov k destilácii z aromatického ovocia. Tieto kvasinky sa používajú k rozkvaseniu aromatických ovocných kvasov na destiláciu -pálenie. Odporučená dávka - 25g/hl. Pred použitím revitalizovať v 5 - 10 násobnom množstve vody a muštu (1:1). Porehydratácii sa takto vytvorená emulzia aplikuje do nápoja.   Porovnanie pôsobenia kvsiniek: Kvasinky Spiriferm
naša cena 32,00 EUR



Spiriferm Clasic 25g
Kvasinky pre ovocné kvasy
Spiriferm Clasic - Silne kvasiace suché čisté kvasinky pre plynulé prekvasenie pálenkových kvasov a muštov. Majú ideálne kvasiace vlastnosti pri prekvášaní ovocných kvasov a muštov za štandardných podmienok. CIEĽ OŠETRENIA: Čisté tóny a úplné prekvasenie pálenkových kvasov a muštov za bežných kvasiacich podmienok. Kvasinkový kmeň suchých čistých kvasiniek Spiriferm Classic sa cielene selektoval
naša cena 2,99 EUR



Spiriferm Clasic 0,5 kg
Kvasinky pre ovocné kvasy
Spiriferm Clasic - Silne kvasiace suché čisté kvasinky pre plynulé prekvasenie pálenkových kvasov a muštov. Majú ideálne kvasiace vlastnosti pri prekvášaní ovocných kvasov a muštov za štandardných podmienok. CIEĽ OŠETRENIA: Čisté tóny a úplné prekvasenie pálenkových kvasov a muštov za bežných kvasiacich podmienok. Kvasinkový kmeň suchých čistých kvasiniek Spiriferm Classic sa cielene selektoval
naša cena 24,90 EUR



Živná soľ
Pre vínne kvasinky
Prípravok na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte. Živná soľ pre vínne kvasinky je komplexné činidlo na maximálne stimulovanie rastu a rozmnožovanie kvasiniek v mušte. Svojím zložením (fosforečnany dusíka v amoniakovej forme a thiamín-vitamín B1) aktivuje fermentačný proces-naštartovanie kvasenia. Odporúča sa hlavne pri obtiažne sa prekvasujúcich odrodách hrozna, pri
naša cena 0,51 EUR



Vitamon combi 30g
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky VITAMON COMBI je špeciálna živná soľ pozostávajúca z Vitamínu B1 a Diamoniumfosfátu, v optimálnom pomere pre potrebu kvasiniek počas fermentácie. Je účelné ho použiť pri výrobe vysokoakostných vín. Jeho použitím sa dosiahne optimálne prekvasenie suroviny, bez rušivých vplyvov. Hlavne v prípadoch keď je hrozno napadnuté plesňou Botrytis cinerea, obsahuje
naša cena 1,25 EUR



Vitamon combi 150g
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky VITAMON COMBI je špeciálna živná soľ pozostávajúca z Vitamínu B1 a Diamoniumfosfátu, v optimálnom pomere pre potrebu kvasiniek počas fermentácie. Je účelné ho použiť pri výrobe vysokoakostných vín. Jeho použitím sa dosiahne optimálne prekvasenie suroviny, bez rušivých vplyvov. Hlavne v prípadoch keď je hrozno napadnuté plesňou Botrytis cinerea, obsahuje
naša cena 4,15 EUR



Vitamon combi 1kg
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky
Kombinovaná živná soľ pre kvasinky VITAMON COMBI je špeciálna živná soľ pozostávajúca z Vitamínu B1 a Diamoniumfosfátu, v optimálnom pomere pre potrebu kvasiniek počas fermentácie. Je účelné ho použiť pri výrobe vysokoakostných vín. Jeho použitím sa dosiahne optimálne prekvasenie suroviny, bez rušivých vplyvov. Hlavne v prípadoch keď je hrozno napadnuté plesňou Botrytis cinerea, obsahuje
naša cena 14,95 EUR


NmI2M