Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
KONTAKTNÁ OSOBA
Úvod » Darčeky a someliérske potreby » Literatúra » Výroba vína u malovinařů
Výroba vína u malovinařů -2., aktualizované a rozšířené vydanie doplnené o najnovšie technológie výroby
Autor Pavel Pavloušek
Praktická príručka pre pestovateľov, ktorí vlastnia menšie vinohrady a víno si vyrábajú často len pre svoje osobné potešenie, ale niekedy postupne prejdú aj na profesionálnu úroveň. Zhrňuje najnovšie informácie z neustále sa vyvíjajúce vinárskej vedy. Malovinár sa v prvej časti knižky dozvie relevantné informácie týkajúce sa všetkých fáz procesu výroby vína. V druhej časti potom nájde krok za krokom dôležité technologické princípy modernej výroby bielych, ružových a červených vín. Výrobcovia vína a pestovatelia viniča zaiste ocenia aj kapitolu o možnostiach využívania internetových portálov, ktoré ponúkajú potrebné, praktické a užitočné informácie.
Vytvorené systémom www.webareal.sk