Úvod » Prípravky do vína a destilátov » Sírenie a stabilizácia » Kyselina Mliečna 10 kg
Potravinárska, prírodna, tekutá kyselina mliečna sa používa na okyslenie, upravu pH a ako ochrana proti mikrobiologickej aktivite (chráni pred chorobami vína.)
Bezfarebná kvapalina bez zápachu, špeciálne vytvorená na výrobu vín.
Dávkovanie:
Na čerstvé hrozno, čiastočne kvasené mušty, mladé vína: maximálne 225 g alebo 190 ml roztoku na hektoliter
Do vína: maximálne 375 g alebo 315 ml na hektoliter
Požadovaný nárast kyselín (g/l) | Dávka ml/hl | Dávka g/hl |
0,5 | 62,7 | 75 |
1 | 125,4 | 150 |
1,5 | 188,1 | 225 |
Spôsob použitia:
Pridajte priamo do muštu alebo vína a premiešajte.
Vlastnosti:
Vzhľad: bezfarebná a bez zápachu číra kvapalina.
80% roztok (hmotn.) E 270 L-mliečnej kyseliny prírodného pôvodu.
Balenie
10 kg balenie
Uskladňujte výrobok na chladnom a suchom mieste, starostlivo uzatvorte balenie.
Výrobok pre enologické použitie podľa vyžadovaných predpisov.
Obrázok je ilustračný